1 porce
Suroviny e-shop:
- Sýb feta vassilitsa 100 g – Feta Vassilitsa 200g
- Olivový olej 50 ml – Olivový olej Kyklopas Organic Extra virgin 0,5l
- Oregano – Oregano
- Sůl – Mořská sůl Odyssey slánka 280g nebo Mořská sůl šupiny - oregáno BIO 75g
- Olivy – Olivy Kalamon Kolosal vážené 200g
Suroviny:
- Okurka 150 g
- Rajče 200 g
- Cibule šalotka – půl cibule – cca 45 g
- Pepř
- Petržel listová
- Vinný ocet
Postup:
Nakrájíme na kostky salátovou okurku a dáme do hlubšího talíře na salát, přidáme nakrájená na větší kousky rajčata, přidáme červenou cibuli šalotku na plátky, 4 kousky sýru feta, několik černých oliv. Lehce osolíme a ochutíme oregánem.
Nakonec zakápneme vinným octem a polejeme olivovým olejem. Ozdobíme petrželkou.